Firmaprofil

Mit navn er Jørgen Varup, født i 1961, udlært som bygningsmaler i 1981.

Jeg startede firma i 1986, sammen med en kammerat, som var udlært blikkenslager. Vi kørte små entrepriser på maler og VVS arbejder indtil 1996, hvorefter vi skiltes som venner. Jeg havde større ambitioner om at komme videre, da jeg altid har haft lyst til at få større opgaver og derved også flere ansatte.

Firmaet beskæftiger i øjeblikket 7 fastansatte malersvende og 1 lærling, og efter behov ekstra mandskab.

Siden 2003 har jeg i større omfang beskæftiget mig med totalentrepriser, hvor jeg i flere tilfælde har været hovedentreprenør inden for følgende faggrupper: Maler, murer, VVS, el, tømrer / snedker, gulvarbejde med træ og linoleum, kloak, fugtisolering af fundamenter, samt brolægning.

Det er meget vigtigt for mig, at have et godt samarbejde med underentreprenører, der udfører et ordentligt stykke håndværk, da jeg er sikker på, at det er det man overlever på, på sigt.

De fleste af underentreprenørerne har jeg arbejdet sammen med i 10 – 15 år, og stoler derfor 100% på dem alle.

Min filosofi er, at et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde, koster det det koster ( henviser også på den måde til mit slogan ” – ikke billigere, men bedre ” ).

Mit firma er privatejet, da jeg ikke har behov for at gemme mig bag div. selskaber.

Jeg har været medlem af Dansk Byggeri siden 1996.

Med venlig hilsen
Jørgen Varup

Vi samarbejder med Gratisbyggetilbud.dk, der også kan hjælpe med andre byggesager. F. eks. hvis man ønsker at bruge solenergi og skal have installeres Solcellepanel.